Lägerskola

Vår lägerverksamhet erbjuder två pedagoger som har lång erfarenhet av undervisning både inom- och utomhus för elever i åldrarna F-6.

Vi kan presentera förslag på olika pedagogiska aktiviteter som främjar inlärning utomhus med de olika sinnena. Naturligtvis kan vi skräddarsy andra aktiviteter också som ska passa just er elevgrupp/skola. Skolan har kanske önskemål om ett specifikt kunskapskrav som de vill att vi jobbar med. Vi har då en diskussion om det innan.

Några exempel på våra aktiviteter är paddling i gummibåtar längs Hedströmmen, hållbar utveckling med odling, smaker från naturen och kretsloppstänk, historiska vandringar m m.

På Gåsmossen Café har vi alla tillstånd som krävs för att få laga till riktig mat och servera både skolklasser, företag och privatpersoner. Men skolklasser kan även ta med sig färdig mat från sin skola som kan serveras på cafét, där det finns plats för upp till 40 personer. Vi anpassar oss såklart efter skolans önskemål.

Skolor har möjlighet att boka aktiviteter för en dag eller för flera dagar med övernattning i bl a militärtält.

För att ta del av vårt aktivitetsprogram samt priser, var vänlig och kontakta oss via mail eller tel. så skickar vi ut ett separat program.